"Ako si se zavjetovala,drži zavjet.

To je sveta dužnost."
                                                                                                                                         o, Teodozije Florentini

DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO

DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO DUHOVNA OBNOVA ZA FRAMU ĐAKOVO

Od 28. veljače do 1. ožujka 2020., u Betaniji je održana duhovna obnova za Franjevačku mladež iz Đakova koju je organizirala njihova duhovna asistentica s. Gabrijela Tea Damjanović.

Duhovnu obnovu vodila je s. Marija Pia Tadijanov pod temom "Put sv. Franje do Boga i bližnjega". S. Marija Pia izlaganjem teme povezivala je etape života sv. Franje sa svakodnevnim situacijama u kojima se mladi nalaze. Framaši su ove teme mogli produbiti osobnim radom, radom u paru i u grupi.

Svete mise i klanjanje vodio je dugogodišnji član Frame Đakovo, a sada mladomisnik i nadbiskupijski povjerenik za pastoral zvanja, vlč. Filip Sertić.

Tijekom duhovne obnove framaši su imali priliku posjetiti Bogoslovno sjemenište, gdje je bio organiziran nogomet s bogoslovima, te čuti njihova svjedočanstva o pozivu i kako izgleda život u bogosloviji. Ovom prigodom pozdravio ih je i vicerektor vlč. Krešimir Čutura.

Framaši su imali priliku biti i u samostanu te čuti mnoge zgode iz povijesti Milosrdnih sestara sv. Križa, koje dosad nisu čuli, kao i svjedočanstvo poziva s. Marije Pije Tadijanov.

s. G.T.

Facebook likebox