"Kad se upozna i odabere svoje zvanje,

tada preostaje samo jedno: 

biti vjeran do kraja."

                                                                                                                                        o. Teodozije Florentini

KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

U kući Betanija u Đakovu, od 29. do 31. 3. 2019. godine, održana je duhovna obnova za mlade na temu „Izuj obuću s nogu! Mjesto na kojem stojiš sveto je tlo“ (Izl 3, 5).

Obnova je započela svetom misom koju je predslavio vlč. Petar Maskaljević, župni vikar Župe Duha Svetoga, Slavonski Brod. Studenti i srednjoškolci došli su na obnovu iz Vinkovaca, Slavonskoga Broda, Donjih Andrijevaca, Šumećeg, Srijemske Mitrovice, Nuštra, Ivankova i Zagreba.

Vrijeme provedeno u molitvi, razmišljanju, zajedništvu dodatno su obogatila svjedočanstva naših kandidatica i bračnoga para Kapular iz Belišća.

Kroz osobni rad, predavanja i radionice mlade su vodile s. Gabrijela Tea Damjanović, s. Doroteja Krešić, s. Rafaela Jozić i s. Gita Klobučar.

Zajedno obogaćeni i obnovljeni, obnovu smo završili svetom misom koju je predslavio vlč.Ivan Kunčević, župni vikar Župe Svih svetih iz Đakova. s. G.K.

Facebook likebox