"Samo put križa vodi u nebo!"

                                                                                                                                                                 bl. m. M. Terezija

OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE

OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE

U nedjelju 30. rujna 2018. god. vlč. Davor Vuković, zamjenik rektora samostanske crkve Presvetoga Srca Isusova, oprostio se od samostanske zajednice i prisutnih vjernika.

Nakon četiri godine vjernog i radosnog služenja zajednici Milosrdnih sestara sv. Križa, kroz slavljenja sv. misa, te poticajnih homilija, preuzima novu službu sveučilišnog kapelana Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Rektor samostanske crkve, vlč. Zdenko Ilić, zahvalio se vlč. Davoru za dobru i uspješnu suradnju i poželio mu Božji blagoslov u novoj službi.

Slijedećega dana, u ponedjeljak, 1. listopada, kod jutarnje sv. mise, vlč. Tomislav Đukez predstavljen je samostanskoj zajednici kao zamjenik Rektora.

Dobrodošlicu mu je uputio vlč. Zdenko Ilić, rektor samostanske crkve, i poželio mu obilje Božjeg blagoslova u njihovoj međusobnoj suradnji i na preuzetoj dužnosti. s. M.H.

Facebook likebox