"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE

OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE OPROŠTAJ OD SAMOSTANSKE ZAJEDNICE

U nedjelju 30. rujna 2018. god. vlč. Davor Vuković, zamjenik rektora samostanske crkve Presvetoga Srca Isusova, oprostio se od samostanske zajednice i prisutnih vjernika.

Nakon četiri godine vjernog i radosnog služenja zajednici Milosrdnih sestara sv. Križa, kroz slavljenja sv. misa, te poticajnih homilija, preuzima novu službu sveučilišnog kapelana Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Rektor samostanske crkve, vlč. Zdenko Ilić, zahvalio se vlč. Davoru za dobru i uspješnu suradnju i poželio mu Božji blagoslov u novoj službi.

Slijedećega dana, u ponedjeljak, 1. listopada, kod jutarnje sv. mise, vlč. Tomislav Đukez predstavljen je samostanskoj zajednici kao zamjenik Rektora.

Dobrodošlicu mu je uputio vlč. Zdenko Ilić, rektor samostanske crkve, i poželio mu obilje Božjeg blagoslova u njihovoj međusobnoj suradnji i na preuzetoj dužnosti. s. M.H.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox