"Ako si se zavjetovala,drži zavjet.

To je sveta dužnost."
                                                                                                                                         o, Teodozije Florentini

DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME

DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME DUHOVNO-REKREATIVNI TJEDAN ĐAKOVAČKE FRAME

Đakovački Framaši već osmu godinu za redom odlaze u Postire na otoku Braču na duhovno-rekreativni tjedan. Ove godine bilo je to od 18. do 25. kolovoza pod geslom „Živi ono što jesi“ a sudjelovalo je 50 Framaša zajedno sa svojom duhovnom asistenticom s. Gabrijelom Teom Damjanović.

Tjedan je bio koncipiran od predavanja i radionicama o ženskim i muškim biblijskim likovima koji su pomogli mladima pronaći vlastiti identitet te osvijetliti ulogu žene i muškarca u današnjem svijetu kada je ta slika zamućena. Predavanja, radionice i eudukativne igre vodio je tim animatora zajedno sa s. Gabrijelom Teom.

Framaši su svakodnevno sudjelovali i animirali euharistijsko slavlje u samoj župi Postire u zajedništvu sa župljanima i župnikom don Jurom Martinićem i don Tončijem Jelinčićem. Jutarnjom i večernjom molitvom časoslova započinjali su i završavali dan a nije nedostajalo ni manualnog rada po kojem se mlade odgajalo za odgovornost prema bratstvu. Ljepote otoka Brača i sam program doprinio je đakovačkim Framašima tjelesni odmor, duhovnu okrjepu i snagu za početak nove školske i akademske godine. s.G.T.

Facebook likebox