"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

SUDJELOVANJE NA SEMINARU ZA ŽUPNE DOPISNIKE

SUDJELOVANJE NA SEMINARU ZA ŽUPNE DOPISNIKE SUDJELOVANJE NA SEMINARU ZA ŽUPNE DOPISNIKE SUDJELOVANJE NA SEMINARU ZA ŽUPNE DOPISNIKE

Tiskovni ured Đakovačko osječke nadbiskupije organizirao je Seminar za župne dopisnike i suradnike, u subotu 10. ožujka u prostorijama na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, u svrhu educiranja župnih dopisnika i suradnika.

Sudionike je u ime Nadbiskupa pozdravio generalni vikar Đakovačko osječke nadbiskupije i kanonik prvostolnog kaptola u Đakovu mons. Ivan Ćurić. Prvo predavanje održao je p. Stjepan Fridl, DI, glavni urednik Radio Marije, pod naslovom „O djelovanju Radio Marije i poticaju za suradnju.“ Drugo predavanje održala je dr. Milica Lukić, voditeljica Odsjeka za hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, pod naslovom „Teorija (uspješne) tekstovne komunikacije (na primjeru Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije i Srijemske biskupije)

U Drugom dijelu seminara održana je radionica koju je vodila prof. dr. Milica Lukić, pod naslovom: „Praksa (uspješne) tekstovne komunikacije (na primjeru Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije i Srijemske biskupije), kroz koju su sudionici primijenili stečeno znanje.

Seminar je završio riječima glavnog urednik Vjesnika dr. Borisa Vulića i predstojnika Tiskovnog ureda vlč. Roberta Jugovića. Na seminaru je sudjelovala s. Nada Martinković.
Više o tome...

Facebook likebox