"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

Od 9. do 10. prosinca 2017., u  Betanija u Đakovu održana je adventska duhovna obnova za djevojke osmih razreda.

Tema duhovne obnove bila je "Pripremi srce za susret" koja je djevojkama bila prenesena kroz  meditaciju, klanjanje, predavanja, dijeljenje iskustava, druženja, a osobito kroz sakramente pomirenja i euharistije. Duhovnu obnovu su vodile s. Marta Kovačić, s. Rafaela Jozić i s. Gabrijela Tea Damjanović, a večernje druženje je animirala Frama Đakovo.

Bila je ovo i prilika da se mnoge od sudionica po prvi puta upoznaju i s našom Družbom te su tom prilikom posjetile i samostan.

Djevojke su došle iz Sibinja, Bartolovaca, Starog Slatnika, Slavonskog Broda, Donjih Andrijevaca, Strizivojne, Đakova, Đakovačke Satnice, Trnave Gundinaca, Ivankova i Privlake.  s. G.D.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox