"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ

PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ PROMOCIJA IZ GLAZBE S. CECILIJE TOMKIĆ

U Bijeljini, na Slobomir P Univerzitetu, održana je 1.12.2017. godine, svečana ceremonija dodjele diploma XI generaciji studenata, u nazočnosti velikog broja studenata, gostiju i prijatelja. Kao obrazovna ustanova, univerzitet je prepoznat po kvaliteti rada te je 2007. dobio Europsko priznanje kao najbolji u RS.

Među diplomantima bila je i naša s. Cecilija Tomkić, koja je kompletirala studij glazbe a ujedno završila i master iz klavira. Na svečanosti obogaćenoj glazbenim točkama studenata glazbe, bile su uz preč. gosp. Eduarda Španovića, župnika, dekana i generalnog vikara, nazočne sestre iz Đakova: s. Finka Tomas, prov. asistentica, s. M. Estera Radičević, s. Josipa Ćibarić i s. Natanaela Palić te iz Mitrovice s. Marija Goreti Jovanovac. Za tu priliku došao je i brat s. Cecilije, Paško iz Slovenije a iz Zagreba brat Smiljan sa suprugom Stelom te sestra Ana. Nakon svečane promocije zajedništvo se nastavilo oko zajedničkog stola, komu se pridružila i s. Gracijela Sučić, članica zajednice sestara u Mitrovici te gosp. Ante Kalinić sa suprugom Blankom,  koji je sudjelovao i na programu promocije. s. F. T. 

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox