"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU

OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU OBILJEŽENI JUBILEJI U BARU

U Baru je 29. i 30. listopada 2017. obilježeno 70 godina od dolaska Milosrdnih sestara sv. Križa u bolnicu u Bar i ujedno je proslavljena 10. obljetnica rada vrtića Teo, kojeg sestre vode.

U nedjelju 29. listopada u duhu zahvalnosti u konkatedrali u Baru slavljena je svečana sv. Misa koju je predvodio nadbiskup barski msgr. Rok Đonlešaj uz asistenciju don Sime Ljuljića, kancelara nadbiskupije i don Keljmenda Spaqija, administratora župe Bar.

U ponedjeljak je u Domu kulture bio upriličen svečani program u kojem su nastupila djeca: bivši i sadašnji polaznici vrtića sa svojim odgojiteljicama: s. Irenom Pitaqi, s. Teutom Augustini, s. Elfridom Abazi i gosp. Nedom Šaltić .

Predstavljen je također život i rad sestara u bolnici u Baru od njegova početka.

Svečanosti su nazočile uz ostale goste uzvanike naše sestre iz Prištine na čelu s regionalnom poglavaricom s. Franciskom Molnar, sestre iz Đakovice, kao i sestre iz Đakova predvođene s. M. Amalijom Kupčerić, provincijalnom poglavaricom.

Opširnije o tome: http://barinfo.me

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox