"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“

SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“ SMOTRA VJERONAUČNOG STVARALAŠTVA „VjeDra“

 17. 5. 2017. u Osijeku, u velikoj dvorani Vikarijata održana je nadbiskupijska Smotra vjeronaučnog stvaralaštva „VjeDra“ s temama: „Misije – poslanje Crkve“ i „Mladi u potrazi za Kristom“.

Sudjelovalo je 7 srednjih i 11 osnovnih škola, među kojima i naše sestre: s. Marta Kovačić s učenicima Zdravstvene i Veterinarske škole iz Vinkovaca te s učenicima OŠ iz Privlake; i s Marija Petra Toman s učenicima iz OŠ iz Sikirevaca. Bilo je  to bogato iskustvo mnoštva kreativnih načina kako u današnje vrijeme, u velikoj lepezi raznih ponuda prepoznati ono vrijedno i neprolazno čemu nas Krist uči. s.M.P.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox