"Potrebne su mi sestre
koje razumiju Križ.

                                                                                                                                                                                                o. Teodozije

DUHOVNA OBNOVA I OBEĆANJA FRAME VUKOVAR

DUHOVNA OBNOVA I OBEĆANJA FRAME VUKOVAR DUHOVNA OBNOVA I OBEĆANJA FRAME VUKOVAR DUHOVNA OBNOVA I OBEĆANJA FRAME VUKOVAR DUHOVNA OBNOVA I OBEĆANJA FRAME VUKOVAR

Frama Vukovarupriličila je duhovnu obnovu 17. i 18. veljače u pripremi za svoja obećanja. Predvodila ju je s. Samuela Župarić, sestra sv. Križa iz Đakova.

Tjedan dana nakon obnove, 25. veljače, proslavili su obećanja na večernjoj svetoj misi s početkom u 18:30 koju je predvodio prvi duhovni asistent Frame Vukovar,fra Josip Vukoja. Šestero mladih po prvi je put dalo obećanja, a sedmero drugih obnovilo svoja obećanja na godinu dana.

Obećanjima  su prisustvovale: Frama Privlaka predvođenas. Martom Kovačići Frama Sikirevci sas. Petrom Toman, kao i Frama Tvrđa sa svojim duhovnim asistentom,fra Marijanom Matijaškom,Frama Bošnjaci i Frama Otok te kandidatice iz Đakova u pratnji s. Mirjam Jerković.

Tom prilikom obilježena je i 15. godišnjica postojanja Frame Vukovar, te su pozvali i bivše članove Frame i sve bivše duhovne asistente i asistentice, na što su se radosno odazvalis. Robertina Zorić,s. Petra,s. Samuelatefra Josipifra Ivica, a kojima su priredili zahvalnice za trud, rad i doprinos u vremenu kada su bili dijelom ove Frame.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3