"Ne smijemo računati na uspjeh,

moramo vršiti svoju dužnost.
                                                                                                                                                                  o. Teodozije

INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU

INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU INTERNACIONALNI SUSRET ZA PASTORAL ZVANJA U LINZU

Od 28. do 31. listopada 2016., u Linzu, održan je Internacionalni susret povjerenica za pastoral zvanja Milosrdnih sestara sv. Križa. Na susretu je sudjelovalo 26 povjerenica iz provincija: Srednje Europe, Baden Wüttemberg, Matične provincije Švicarske, Slovačke, Češke i Republike Hrvatske, koju su zastupale s. Gabrijela Tea Damjanović i s. M. Emanuela Kvesić.

Cilj susreta bio je upoznati djelovanje sestara u pastoralu zvanja u kontekstu vlastite države, razviti ideje i utjeloviti ih u vlastitu sredinu, te međusobno se jačati. Kroz vlastite izvještaje i izmjene iskustva članice su tražile zajednički put do međusobne povezanosti te kako se približiti mladome čovjeku. s. G.D.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3