"Na zemlji imamo samo jednu zadaću -

Ispuniti Volju Božju!"
                                                                                                                                         o, Teodozije Florentini

DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

U našoj kući Betanijaod 27. do 29. studenoga 2015.,održana je duhovna obnova za srednjoškolce, studente i radničku mladež.

Kroz okvirnu temu duhovne obnove "Otkrij zvjezdano nebo u sebi" mladi su kroz predavanja, osobni i rad u skupinama imali priliku promišljati o vlastitim mislima, volji, željama i ciljevima, te o osjećajima i ljubavi koje su sastavnice ljudskoga života te su po njima pozvani slijediti Isusov primjer kako živjeti darovani život u punini. Sudjelovali su također i u programu paljenja 1. adventske svijeće u gradu Đakovu.

Mladi su došli s različitih strana naše biskupije: Valpova, Osijeka,Vinkovaca, Jarmine, Slavonskog Broda, Garčina, Podcrkavlja, Gundinaca, Strizivojne i Đakova. Duhovnu obnovu vodile su s. Gabrijela Tea Damjanović, s. Vesna Stojanović, s. Gita Klobučar dok je jedno predavanje, osobni rad i društvene igre priredila Matea Zovko s ostalim đakovačkim framašima. Duhovna obnova je završila s euharistijskim slavljem koje je predvodio vlč. Davor Vuković.s. G.T.

Facebook likebox