"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

UZ NEDJELJU DOBROGA PASTIRA

Povodom Nedjelje Dobroga pastira, prvoga dana trodnevnice 8. svibnja, kada se slavi blagdan bl. s. Ulrike, pozvane su kandidatice zajedno sa s. M. Kristijanom Kolić, njihovom odgojiteljicom te s. Valerijom Šroki, s. Imakulatom Konjih i s. Nadom Matinković, u župu Gospe Brze Pomoći u Slavonski Brod. Prije sv. mise sestre su s kandidaticama predmolile krunicu i pod misama animirale pjevanje. Nakon svake sv. mise prigodnim prezentacijama upoznale su vjernike s našom zajednicom, te likom blažene s. Ulrike Nisch. Župnik preč. Ivan Lenić toplo je zahvalio sestrama i kandidaticama na prisutnosti i svjedočenju te ih je pozvao u župni stan na zajedničko druženje.
Drugog dana trodnevnice 9. svibnja preč. Josip Ivešić pozvao je kandidatice u župu Dobroga Pastira u Đakovu. Kandidatice su za vrijeme sv. mise i klanjanja za mlade, pjesmom i riječju posvjedočile o svom pozivu, a osobno su o svom putu progovorile Monika Ljevar i Sonja Kaurin. Druženje je nastavljeno u dvorani župnog stana.
Na samu nedjelju Dobroga Pastira u katedrali, na jutarnjoj dječjoj sv. misi, svjedočila je o svom pozivu kandidatica Monika Ljevak a na večernjoj sv. misi kandidatica Helena Košćak.
s. K.K.

 

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox