"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

ZAJEDNIČKI IZLET

smanj

izletpocetnaDragi naši!
Ne znam tko još ne zna, ali da ponovimo:
NAŠ VRTIĆ OVE GODINE SLAVI 15. ROĐENDAN. To nije mala stvar.
Tako smo vam mi u sklopu obilježavanja 15. obljetnice organizirali zajednički izlet i druženje djece, roditelja, sestara i odgojiteljica na Obiteljskom gospodarstvu „Budimir“.
Zajednički smo pjevali, plesali, natjecali se, igrali i smijali. Naši predškolci pokazali su nam koliko su vješti i brzi u pisanju zadanih riječi i rješavanju zagonetki, pjevanju, plesu s balonima, trčanju i mnogim drugim vještinama. Ovom prigodom s. Rahela im je svečano podijelila slike i uspomene iz vrtića.
Predškolci i njihovi roditelji također su darivali vrtić prigodnim darom. Tako smo se i ove godine oprostili od još jedne generacije predškolaca našeg vrtića.
Na našem izletu sve nam je bilo jako lijepo, a posebno igre s mama i tatama. I ovaj put djeca su se pokazala kao pravi „stručnjaci“ za igre. Naravno, ako im u pomoć pritekne stariji brat ili sestra, čuda stvaraju.
Na kraju zajedničkog programa, koji je vodila s. Ivana, do suza nas je svojom točkom nasmijala s. Samuela. Tako nasmijani i dobro raspoloženi krenuli smo na zajednički ručak. A na kraju ručka? Torte i kolači oko kojih su se za ovu prigodu jako potrudile naše mame i za to im zahvaljujemo.
Što reći na kraju?
Puno, puno od srca svima HVALA. I naravno, moramo ponoviti!!
Slažete se, zar ne?

Božica


София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox